ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

Κατηγορία: Βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής
18.11.2021
Skiathos.jpg


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ
«Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη»

12 έως 15 Μαΐου 2022 στη Σκιάθο


Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου, από 12 έως 15 Μαΐου 2022 στη Σκιάθο, μια πνευματική βιωματική περιήγηση στα μέρη όπου εμπνεύστηκε και συνέγραψε ένας εκ των μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.
Κείμενα από το παπαδιαμαντικό έργο θα διαβαστούν από την ηθοποιό κ. Αριέττα Μουτούση.

Το εκπαιδευτικό αυτό περιηγητικό Συμπόσιο τελεί υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Καθηγήτριας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. κ. Κίρκης Κεφαλέα.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 100€ ανά άτομο και περιλαμβάνει μετάβαση (Αθήνα-Μαντούδι μετ ́ επιστροφής και Μαντούδι-Σκιάθος μετ ́ επιστροφής), διαμονή (σε δίκλινο δωμάτιο), διατροφή και περιήγηση με καΐκι και λεωφορείο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, κατά προτεραιότητα, οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται στο γραφείο της υπαλλήλου της Κοσμητείας κ. Αικατερίνης Μάντη (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 έως 12:00) καταθέτοντας το ποσό των 100€ μέχρι την 15η Δεκεμβρίου 2021. Ως προς τη συμπλήρωση του αριθμού των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην Καθηγήτρια κ. Κίρκη Κεφαλέα,
e-mail: kkefalea@soctheol.uoa.gr

Από την Κοσμητεία

της Θεολογικής Σχολής* Για τη συμμετοχή σας ισχύουν τα πρωτόκολλα υγείας που εφαρμόζονται στη χώρα για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες.


Αρχεία:
pdf fileProgramma.pdf156 K